Minigarden Basic Uno – Venso

249.00kr

Minigarden Basic® är ett självbevattnande kruksystem, perfekt för dig som reser mycket eller helt enkelt glömmer av att vattna dina växter. Med Minigarden Basic® kan du lugnt åka på semester och låta Minigarden Basic® sköta om bevattningen av dina växter såväl inomhus som utomhus.

Tack vare en smart behållare som lagrar vatten med näringsämnen, ger Minigarden Basic ® dina växter bevattning och näring regelbundet. Resultatet är att dina växter mår bättre utan att du behöver göra någon daglig arbetsinsats.

Minigarden Basic® är det enklaste och mest effektiva sättet att ta hand om och framgångsrikt odla växter på marknaden. Inget springande med vatten och inga komihåg lappar om att vattna växterna eftersom Basic gör det åt dig. Det finns ingen anledning för användarna att ens bli smutsiga om händerna vid planteringen, placera bara 2 vanliga krukor innehållande de valda växterna i formen och se dem växa.

Minigarden Basic ® är enkel att montera och består av endast 6 delar: en avlång plastform, två fyrkantiga lock med cirkulärt hål för placering av krukor, en cirkulär bas som stödjer vattenreservoaren, en vattenreservoar och en geotextilfilt att lägga på botten i brickan.

Liksom Minigarden Vertikal och Minigarden Corner, är Minigarden Basic tillverkad av höghållfast polypropensampolymer och innehåller tillsatser för att skydda mot UV-strålar, vilket gör att det tål extrema klimatförhållanden (solstrålning och temperaturer) och har en livslängd på minst 10 år. Den är också helt återvinningsbar.

Minigarden Basic kan placeras på valfritt plant underlag såsom till exempel på en fönsterbänk, bordsyta, hylla, utomhus eller bli en dekorativ väggdekoration genom att monteras på en vägg med hjälp av det valbara tillbehöret väggstöd.

Slut i lager

Artikelnr: Minigarden Basic Uno - Venso Kategorier: , , , , ,